Дата |
№ уроків |
Назва розділу, теми |
Навчальний контент |
|
|
|
І курс, ІІ семестр |
|
|
|
І |
Основи раціонального використання енергоресурсів та матеріалозбереженняв професійній діяльності кухара, кондитера. |
|
|
28.03.24 1 |
Сучасний стан раціонального використання енергоресурсів та матеріалозбереження в професійній діяльності кухара, кондитера в Україні та світі. |
https://drive.google.com/file/d/13TE7EQ2irVRPvzu4Nl8PfyRzUZG26IM8/view?usp=sharing Робочий зошит: https://drive.google.com/file/d/1RNExGdZo_hgyEuuz4kyuUR5dRNE8BhKw/view?usp=sharing Завдання: Поміркуйте і дайте відповідь на питання (письмово). Які енергоресурси використовують в професійній діяльності кухара, кондитера? |
|
|
2.04.24 |
2 |
Енергія та енергоефективність |
Робочий зошит: Завдання: Виконайте тестові завдання: |
|
|
ІІ |
Принципи
раціональної роботи кухонних машин та електрообладнання. |
|
|
|
3 |
Аналіз енергетичних ресурсів,
що використовуються в галузі. |
Теоретичний матеріал: Робочий зошит: |
|
|
4 |
Проблеми екології, пов'язані з енергетикою. |
Відео: https://www.youtube.com/watch?v=C2Kig4iPcU0 https://www.youtube.com/watch?v=sjsZFLQ2Wlg Завдання: Поміркуйте і дайте відповіді на питання (письмово). 1. Який вплив на довкілля спричиняють ТЕС? 2. Який вплив на довкілля спричиняють ГЕС? 3. Який вплив на довкілля спричиняють АЕС?
|
|
|
5 |
Шляхи економії енергії в
галузі. |
Теоретичний матеріал: https://drive.google.com/file/d/1kq4zEbnIdkGc75woddQV_2mX1nbTSqMG/view?usp=sharing Відео: https://www.youtube.com/watch?v=wcNaTBgevsE Робочий зошит: |
|
|
6 |
Альтернативні джерела енергії
в галузі. |
|
|
|
7 |
Нормативні документи щодо
енергозбереження в галузі. |
https://drive.google.com/file/d/1Tg6wu1wZb2I4KN2EO6iYH-FteW-69sZC/view?usp=sharing Робочий зошит: https://drive.google.com/file/d/1Oqg4zQJ6JJii2aFPWW9bNxR3-UPVNT8V/view?usp=sharing |
|
|
ІІІ |
Перспективи застосування новітніх технологій в
енергозбереженні. |
|
|
|
8 |
Застосування інформаційних
технологій для вирішення проблем
енергоефективності та енергозбереження. |
Робочий зошит: |
|
|
9 |
Впровадження
інноваційних новітніх технологій в енергозбереженні як засіб підтримання
енергетичної безпеки України. |
Робочий зошит: |
|
|
10 |
Методи ощадного використання енергії. Енергомаркування |
Робочий зошит: |
|
|
|
Всього годин за предмет: |
10 |